Har du nogle spørgsmål, så ring (Bedst efter 17 eller i weekenden)

Tlf: 20 48 24 29

Solid brolægning i harmoni med omgivelserne

Skal du have lavet belægningsarbejde på en ny indkørsel, brolægning på en terrasse, større parkeringsarealer eller flisebelægning på fortove? Så er du det rette sted.

Hos Trim-Havebrug har vi årelang erfaring med belægningsarbejde. Vi arbejder i områder nær Veksø, Ølstykke og Stenløse i Egedal Kommune og kan, udover god og billig brolægning, også rådgive dig om materialer.

Seks forskellige slags flisebelægning

Vores brolægger udfører belægningsarbejde i mange forskellige materialetyper og rådgiver også gerne om, hvilken type du skal vælge. Du kan fx vælge mellem:

  • Betonfliser
  • Granit
  • Kalksandsten
  • Klinker
  • Knust granit
  • Ærtesten.​

Det er vigtigt at tage højde for, hvilken flisebelægning der er mest praktisk til lige netop dit belægningsarbejde – samt hvad der harmonerer bedst med husets stil.

Søg vores råd om belægningsarbejde

Har du særlige ønsker til dit belægningsarbejde såsom læggemønstre, fald, afvanding eller kantsikring? I så fald tager vores brolægger gerne en snak om, hvad der passer bedst til omgivelserne.

Ofte er der fx gamle beton- eller jerndæksler i vejen for belægningsarbejde, som vi foretrækker at udskifte med ”Jesmig” brøndtoppe, hvor belægningen nedskæres i.

Book en brolægger – og læg grundstenen i dag

Kontakt os i dag på tlf. 20 48 24 29 eller e-mail trim-havebrug@hotmail.com for at booke en aftale.

Så vender vores brolægger snarest muligt tilbage med tilbud og priser på god, solid brolægning.​

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Trim-Havebrug

CVR: ​15597070

Kontaktoplysninger