Har du nogle spørgsmål, så ring (Bedst efter 17 eller i weekenden)

Tlf: 20 48 24 29

Belægningsarbejde der passer til omgivelserne

​Vi har hos Trims-Havebrug mange års erfaring med belægningsarbejde, så skal du have lavet en ny indkørsel, en terrasse, større parkeringsarealer eller fortove, kan vi hjælpe dig. 

Vi arbejder primært i områder nær Stenløse, Smørum og Ølstykke og kan blandt andet være behjælpelige med valg af materialer til dit belægningsarbejde.

Belægningsarbejde kan for eksempel udføres i:​

  • Betonfliser
  • Granit
  • Kalksansten
  • Klinker
  • Knust granit
  • Ærtesten

​Vi udfører belægningsarbejde i mange forskellige typer af materialer, og vi rådgiver også gerne om, hvilke type materiale du skal vælge til lige netop dit projekt.​

​Når det kommer til valg af materialer er det nemlig vigtigt at tage højde for, hvad der er mest praktisk, og ikke mindst hvad der passer bedst til husets stil.

Vi giver gerne råd og vejledning

Har du nogle specielle ønsker til dit belægningsarbejde som for eksempel læggemønstre, fald, afvanding eller kantsikring, tager vi gerne en snak om, hvad der vil passe bedst til de øvrige omgivelser.

Ofte er der gamle beton- eller jerndæksler i det område, hvor vi skal udføre belægningsarbejde, og der foreslår vi som regel at udskifte disse med eksempelvis Jesmig brøndtoppe, hvor belægningen nedskæres i.

Kontakt os og hør mere om vores belægningsarbejde

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 48 24 29 eller e-mail trim-havebrug@hotmail.com.

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Trim-Havebrug

CVR: ​15597070

Kontaktoplysninger