Vedligeholdelse af grønne områder tilbydes hos os

Drømmer du om at få professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne områder? Så er du kommet til det helt rette sted. ​

​Her hos anlægsgartner Trim-Hav​e​brug varetager vi gerne opgaver i forbindelse med vedligehold af din have for dig. Vi servicerer primært kunder fra Veksø, Ølstykke, Stenløse, Egedal og omegn.

Vi er et kompetent havefirma med mere end 25 års erfaring inden for vedligeholdelse af grønne arealer. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver.

Uanset om du mangler hjælp til græsslåning, hækklipning eller noget tredje, så kommer vi og ordner det for dig. Vi garanterer professionelle og veludførte resultater hver gang.

Vi udfører vedligeholdelse af grønne områderefter dit ønske

Hvad enten du ønsker at lave en fast aftale vedrørende vedligeholdelse af grønne områder, eller blot ønsker hjælp en gang, så kan det lade sig gøre.​

Alt vi ønsker er at imødekomme kundens individuelle behov bedst mulige, uanset hvad disse er. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi garanterer dig, at vi overholder alle vores aftaler hver gang. Derudover er vi meget fleksible i vores arbejdstider, hvilket betyder, at vi kan komme, lige når det passer dig bedst. Udover det kører vi naturligvis gerne haveaffaldet væk, når opgaven er løst, så du ikke skal bekymre dig om dette.

Kontakt os for at lave en passende aftale

Skal vi hjælpe dig med vedligeholdelse af grønne områder, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at lave en aftale. Vi tager altid en uforpligtende snak med vores kunder, hvorefter vi finder den rette løsning.

Vi kan kontaktes på telefon 20 48 24 29 eller på e-mail trim-havebrug@hotmail.com. Du kan med fordel også benytte vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os her

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld venligst vores formular. Vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vedligelse af grønne områder

​​Vi servicerer over 40 grundejerforeninger og boligforeninger.

Uddannet arbejdskraft​

​​Et godt team bestående af motiverede, fagligt dygtige medarbejdere.

Korte deadlines​

​​Vi tilbyder et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.