​Ejendomsservice tilbydes hele året rundt

Anlægsgartner Trims-Havebrug har vi i 25 år serviceret  grundejerforeninger, boligselskaber og virksomheder med ejendomsservice i og omkring Veksø, Ølstykke og Stenløse i Egedal Kommune.​

Vi tilbyder ejendomsservice sommer og vinter

Vores ejendomsservice består både af sommervedligeholdelse i form af:

  • Græsslåning
  • Buskrydning
  • Hækklipning.

Alle vores græsslåmaskiner er enten med bagudkast eller bioklip, da det giver det pæneste resultat. Hække klippes enten med håndmaskiner eller med vores traktormonteret hegnsklipper.

Ud over græsslåning er der også mange af vores kunder, der ønsker at få gødet deres arealer samt at få udført vertikalsæring eller mosrivning. Det renere miljø har betydet, at mos har fået bedre vækstbetingelser, og der er derfor mere mos end græs flere steder.

​Som en vigtig del af vores ejendomsservice udfører vi om vinteren snerydning og glatførebekæmpelse. Vi har både store, mellemstore og små maskiner, der kan løse enhver opgave. 

Ved det store snefald den 22. november 2015, havde vores maskiner ryddet alle pladser to gange inden for det første døgn. Vi råder også over læssemaskiner, hvis det er nødvendigt at flytte eller bortkøre sneen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for grundig og professionel ejendomsservice i Stenløse, Smørum eller Ølstykke, skal du bare kontakte os hos Trims-Havebrug. 

Ring allerede i dag på telefon 20 48 24 29 eller skriv til vores e-mail på trim-havebrug@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os her

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld venligst vores formular. Vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vedligelse af grønne områder

​​Vi servicerer over 40 grundejerforeninger og boligforeninger.

Uddannet arbejdskraft​

​​Et godt team bestående af motiverede, fagligt dygtige medarbejdere.

Korte deadlines​

​​Vi tilbyder et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.