Haveanlæg– få hjælp til ny eller eksisterende have

Mangler du hjælp til anlægning af have i forbindelse med nybyg? Eller trænger din eksisterende have til en kærlig hånd? Så er du havnet det rette sted. ​

​Hos anlægsgartner Trim-Havebrug har vi mere end 25 års erfaring inden for anlæg af have, og derfor kan vi løse enhver opgave professionelt. Vi servicerer primært kunder fra Veksø, Ølstykke, Stenløse, Egedal og omegn.

Vi er et professionelt firma, som nyder at hjælpe alle slags kunder med at få lige den have, som de drømmer om. Uanset om der er tale om en stor have med bålplads til hele familien eller en mindre og vedligeholdelsesfri have, så kan vi hjælpe dig godt i mål med anlægning af den. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi har brede kompetencer inden for haveanlæg

Grundet vores mangeårige erfaring inden for haveanlæg er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver.​ Vi har nemlig brede kompetencer, hvilket betyder, at vi kan lave lige den løsning, du drømmer om. 

Vi kan lave alt fra petanquebane til flotte blomsterbede eller en skøn terrasse, afhængigt af lige netop dine behov.

Hos os kan du få kompetent rådgivning i forbindelse med anlægning af have, så vi sammen kan finde lige den løsning, som er mest optimal hos dig. Vi tilbyder desuden professionel pleje og vedligehold af alle udemiljøer for både private og erhvervskunder.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få et nyt haveanlæg til en fordelagtig pris? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og vores gode priser.

Kontakt os på telefon 20 48 24 29 eller på e-mail trim-havebrug@hotmail.com. Du kan med fordel også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt os her

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld venligst vores formular. Vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vedligelse af grønne områder

​​Vi servicerer over 40 grundejerforeninger og boligforeninger.

Uddannet arbejdskraft​

​​Et godt team bestående af motiverede, fagligt dygtige medarbejdere.

Korte deadlines​

​​Vi tilbyder et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.