Har du nogle spørgsmål, så ring (Bedst efter 17 eller i weekenden)

Tlf: 20 48 24 29

Lægning af fliser udført af professionelt firma

​Mangler du professionel hjælp til lægning af fliser? Så kan du med fordel kontakte Trim-Havebrug. Vi er et professionelt firma med mere end 25 års erfaring inden flisebelægning. Vi står klar til at hjælpe alle kunder i og omkring Veksø, Ølstykke, Stenløse og Egedal med at komme godt i mål med deres opgave.

Selvom lægning af fliserkan se ud til at være en nem opgave, så kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at få professionel hjælp til det. Det kræver nemlig en vis teknisk snilde og god erfaring at få et resultat, som både er veludført og æstetisk flot. 

Hos Trim-Havebrug står vi altid klar til at hjælpe enhver kunde med lige den form for fliselægning, der er brug for. Tøv derfor ikke med at kontakte os for kompetent hjælp.

Vi tilbyder flisebelægninglige efter dine ønsker

Uanset om du drømmer om at få lavet en ny indkørsel eller en ny terrasse, så har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig godt i mål. Vi sætter altid dine individuelle ønsker og behov i centrum for arbejdet, som vi gør vores bedste for at imødekomme.

Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Hos os kan du forvente, at tingene bliver lavet professionelt og til den aftalte tid. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for flisebelægning afhængigt af dine ønsker. Uanset hvad du ønsker, og hvor mange m2 der er tale om, så garanterer vi gode priser hver gang.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for lægning af fliser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi taler om forventninger og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon 20 48 24 29 eller send en e-mail til trim-havebrug@hotmail.com. Du kan med fordel også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt i mål med flisebelægning.​

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Trim-Havebrug

CVR: ​15597070

Kontaktoplysninger