Har du nogle spørgsmål, så ring (Bedst efter 17 eller i weekenden)

Tlf: 20 48 24 29

​Snerydning og glatførebekæmpelse udføres

​Hos Trim-Havebrug har vi mere end 25 års erfaring som anlægsgartner, hvor vi blandt andet har stor erfaring inden for udførelse af anlæg og vedligeholdelse. I vinterhalvåret tilbyder vi både snerydning og glatførebekæmpelse for kunder i områder omkring Stenløse, Smørum og Ølstykke, hvor vi rydder sne i større og mindre områder.

Glatførebekæmpelse og snerydning i enhver størrelse

Vi har seks traktorer i forskellige størrelser, hvilket betyder, at vi har maskinerne til hurtigt at kunne rykke ud og rydde sne fra flere forskellige steder i byen på samme tid. Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse til kunder i Stenløse, Ølstykke, Smørum og omegn.

Med vores seks forskellige maskiner kan vi klare alle typer opgaver inden for både glatførebekæmpelse og snerydning. Dermed er der altså ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille til os, og vi rykker hurtigt ud, når vinteren står for døren.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål til vores snerydning, eller ønsker du at høre mere om vores glatførebekæmpelse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 20 48 24 29 eller sende en e-mail med din forespørgsel til trim-havebrug@hotmail.com. Så vender vi tilbage inden for kort tid.

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Trim-Havebrug

CVR: ​15597070

Kontaktoplysninger